Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Μια sex playlist για το Valentine’s Day και όχι μόνο

Με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει κάνε το δώρο της μουσικής…και του σεξ.

Η “απόλυτη” sex playlist για να ακούσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να αποθηκέυσεις για μελλοντική χρήση.

sex playlist

Εντάξει ίσως δεν γιορτάζεις τη μέρα του Αγίου Βαλέντινου. Γιατί είναι μια εμπόρικη γιορτή που ουδεμία ουσία έχει. Μπορείς να νιώθεις ερωτευμένος κάθε μέρα και όχι μόνο μια φορά το χρόνο, όπως ορίζει ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής σου. Ωστόσο love is in the air είτε το θες είτε όχι και μερικές φορές είναι ωραίο να έχεις έναν επίσημο λόγο να γιορτάσεις τον έρωτα σου. Ή και όχι whatever.

Για τους λόγους αυτού του άρθρου ας υποθέσουμε ότι ισχύει το πρότερο. Αγοράζουμε τα απαραίτητα τριαντάφυλλα, σοκολατάκια, σέξυ εσώρουχα. Κλείνουμε τραπέζι σε *καλό* εστιατόριο. Ή μαγειρεύουμε για το άλλο μας μισό (bonus points). Ή παραγγελνουμε πίτσες και κάνουμε Netflix&Chill γιατί είμαστε κουλζεύγαρο. Και κάνουμε σεξ.

Παιδιά, το σεξ κάνει καλό. Όλοι (σχεδόν) το κάνουμε. Μπορεί να έχεις σχέση. Είτε απλώς ένα πρόσωπο στη ζωή σου με μια αμοιβαία αγάπη για το σεξ (και τη θέληση να τη μοιραστεί μαζί σου βέβαια). Μερικές φορές δεν πάει ακριβώς όπως θα θέλαμε και κάποιος καταλήγει στο Thank You Next. Άλλες, είναι καλό αλλά δεν οδηγεί πουθενά. Στην καλύτερη, το καλό σεξ οδηγεί σε περισσότερο σεξ.

Σεξ και μουσική

Το σεξ ιστορικά έχει εμπνεύσει άπειρα τη μουσική. Μερικές φορές με θετικά αποτελέσματα και άλλες όχι τόσο. Αν έχουν γραφτεί πολλά τραγούδια για τον έρωτα( και τα όποια επακόλουθά του), έχει γραφτεί ένας συγκλονιστικός αριθμός κομματιών για το σεξ. Πόσο το θέλουμε (“Let’s Get It On”), πώς το θέλουμε (“Yes Boss”) και πώς νιώθουμε αφού το κάνουμε (“I Just Had Sex”).

YouTube video

Γενικά υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Εκείνοι που κάνουν σεξ με μουσική και εκείνοι που προτιμούν τους φυσικούς ήχους της σωματικής απόλαυσης. Για μένα, εξαρτάται. Τη φάση και το άτομο. I can go either way. Όμως, μια καλή sex playlist μπορεί να κάνει θαύματα. Μπορεί να σε βάλει στο σωστό mood και να το διατηρήσει κατά τη διάρκεια της πράξης.

Η σωστή sex playlist οφείλει obvs να είναι σέξυ. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι overpowering. Ωραία τα φωνητικά της Rihanna στο “Sex With Me” αλλά είναι λίγο too much την ώρα του σεξ. Εξαρτάται πάντα από το είδος μουσικής που ακούς. Θέλεις όμως κάτι χαλαρό, χωρίς πολλά loud φωνητικά και έντονα γυρίσματα. Σκέψου να ακούς ένα σέξυ κομμάτι το οποίο ξαφνικά να ξεσπάει σε ένα καταιγιστικό κιθαριστικό σόλο ή έναν ηλεκτρονικό παροξυσμό. Πάνω που εσύ προσπαθείς να ολοκληρώσεις.

Προσωπικά είμαι της rock πεποίθησης όποτε στις κλασσικές μου playlist θα βρεις τύπου “Like A Drug”, “This Is Hardcore” και “Closer”. Για τη συγκεκριμένη sex playlist είπα να κάνω κάτι διαφορετικό. Να ξεφύγω λίγο από τα κλασικά και αναμενόμενα που έχουμε ακούσει 8 χιλιάδες φορές.

YouTube video

Discobole #3: SEX.

Η έμπνευση για την παρούσα sex playlist ήταν το “Skin” του Mac Miller. Η sex playlist ακόλουθει τους ήχους της hip-hop και συχνά περπατάει προς trip-hop και ελαφρώς ηλεκτρονικά μονοπάτια. Με σεβασμό πάντα προς τον συνάνθρωπο και τη σεξουαλική του ζωή.

Μην παρεξηγήσετε. Η λίστα γράφτηκε με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οφείλει να ακουστεί αποκλειστικά στις 14 Φεβρουαρίου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση ή και όχι. Μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου (*σιγοκλαίει) ή μπορείς να την αποθηκεύσεις για μελλοντική χρήση με το κατάλληλο άτομο. Ή μπορείς να τη στείλεις σε κάποιον που ξέρεις ότι θα την εκτιμήσει (στο σεξ ή όχι).

sex playlist

Θα ήθελα πολύ η παρακάτω sex playlist να αποτελούνταν από 69 τραγούδια. Θα ένιωθα πολύ πιο κουλ αν τα είχα καταφέρει. Δυστυχώς η έμπνευση μου στέρεψε γύρω στα 4ο. Και επίσης ρεαλιστικά ποιος κρατάει για 69 κομμάτια; Αν τον βρείτε θα ήθελα να μου τον γνωρίσετε. Για επιστημονικούς και μόνο λόγους.

Απόλυτη μπορεί και να μην είναι αλλά εδώ είναι, η sex playlist του Discobole για το 2020. Με την ευγενική χορηγεία μου.

Item added to cart.
0 items - 0,00