Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Η σειρά με το καλύτερο soundtrack του 2019!

Sex Education. Η τηλεοπτική σειρά που θα έπρεπε να βλέπεις (αν δεν την έχεις δει ήδη) έχει το καλύτερο soundtrack της φετινής χρονιάς!

soundtrack

Ξέρω λέω μεγάλα λόγια. Αν σκεφτεί κανείς πως φέτος περιμένουμε νέες σεζόν από Stranger Things, Killing Eve και Big Little Lies. Σειρές που έχουν εγγυημένα άψογα soundtrack. Ωστόσο υπόσχομαι ότι αυτό το soundtrack θα το ακούς στο repeat!

Η καινούρια σειρά του Netflix, Sex Education, είναι teen series αλλά όχι teen series όπως έχεις συνηθήσει.

Είναι αστεία, εμψυχωτική, αληθινή και πολύ κοντά στην τέλειοτητα. Είναι η τηλεοπτική σειρά όπως θα έπρεπε να είναι το 2019.

Ο awkward και παρθένος Otis έχει τις καλύτερες συμβουλές για σεξ. Αυτό, χάρη στην παραβιαστική αλλά απίστευτα cool, sex therapist μητέρα του (η ασύγκριτη Gillian Anderson). Μαζί με την outcast του σχολείου ξεκινούν μια κρυφή κλινική ψυχοθεραπείας. Μπορείς να φανταστείς τη συνέχεια. Το Sex Education εξερευνά το σεξ, το bullying και την ομοφοβία μέσα από συμπονετικούς χαρακτήρες και με μια γερή δόση χιούμορ. Σταρ της σειράς ο αμετανόητος γκέι κολλητός του Otis, ο Eric. Και φυσικά το killer soundtrack!

soundtrack

Τα οχτώ επεισόδια του Sex Education (τα οποία τελείωσα σε μια μέρα) συνθέτουν ένα αξιόλογο mixtape από 80ς και 90ς hits καθώς και μερικά πιο παλιά soul και funk classics. Στην πρώτη σκηνή του πρώτου επεισοδίου παίζει το “Mannish Boy” του Muddy Waters. Λίγο αργότερα ακούγεται το “I Can’t Stand The Rain” της Ann Peebles. Και ακόμα πιο μετά το “Dancing With Myself” του Billy Idol. Και αυτό είναι μόνο το πρώτο επεισόδιο.

Το soundtrack του Sex Education ακολουθεί το τρεντ της εποχής με πολύ 80ς μουσική.

Ωστόσο η ιδιοφυία του βρίσκεται αλλού. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια 80ς playlist. Πασπάλισε λίγη αστερόσκονη και μερικά αληθινά worthy 90s διαμάντια. Έπειτα πάρε τα original τραγούδια του Ezra Furman και μερικά από το προηγούμενο άλμπουμ του “Transangelic Excellence” (το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα). Voila, έχεις ένα τέλειο soundtrack.

soundtrack

Pop, punk και indie κομμάτια που θα ήλπιζα να άκουγα όταν πήγαινα κι εγώ σχολείο. Τόσο τα νοσταλγικά από Ramones, Cure, Violent Femmes και Bikini Kill όσο και τα original τραγούδια του Ezra Furman είναι υπέροχα κουραρισμένα, αποκτώντας νέο “σπίτι” στις σκηνές της σειράς. Εκτιμητέα και τα λίγα μοντέρνα κομμάτια του soundtrack από Beth Ditto, Chip Taylor (με το φανταστικό “Fuck All The Perfect People”) και Slotface.

Με λίγα λόγια είναι μια σειρά που δεν πρέπει να παραλείψεις!

 

 

Item added to cart.
0 items - 0,00