Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Όταν ο Post Malone έπαιξε Nirvana

Το live stream tribute που έκανε ο Post Malone για τους Nirvana, τα έσοδα του οποίου πήγαν στον Διεθνή Οργανισμό Υγείας, είναι ίσως ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

Post Malone

 

Αν και φαντάζει απίθανο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Post Malone πατάει το ποδαράκι του σε rock εδάφη. Νωρίτερα φέτος είχε αναλάβει την παραγωγή για το νέο δίσκο του Ozzy Osbourne. Όσο unlikely και να ακούγεται από έναν τυπά με τατουάζ στο πρόσωπο και rapper attitude ο Post Malone είναι περισσότερο από βαρετά στερεότυπα. Γνωστός για την ικανότητα του να υπερβαίνει τα μουσικά ήδη έχει πειραματιστεί αρκετά με trap, hip-hop, country, R&B αλλά και  grunge.

Τόσο ως παραγωγός όσο και ως καλλιτέχνης έχει αποδείξει πως πράγματι έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Φυσικά έχει υπάρξει αμφιλεγόμενο πρόσωπο. Γιατί ποιος δεν είναι στις μέρες μας; Ως λευκός ράπερ έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για ιδοποίηση της αφροαμερικάνικης κουλτούρας. Σε ποιο βαθμό αυτό ισχύει δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω. Εξάλλου δεν έχω κανένα πρόβλημα με καλλιτέχνες, λευκούς ή μαύρους, που κατάφερνουν να κάνουν κάτι το διαφορετικό και απρόσμενο.

Post Malone

Post Malone x Nirvana

Σε καμμία περίπτωση το πιο παράξενο πράγμα που έχω δει φέτος. Αλλά το live tribute του Post Malone για τους Nirvana ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα. Ζούμε αναπάντεχα σκοτεινές στιγμές, η ζωή μας τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει δραματικά κτλπ. Αλλά σε μια εποχή που όλα φαίνοντα δύσκολα και ανέλπιστα στραφήκαμε προς τους καλλιτέχνες. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Το concept του live-streaming δεν είναι κάτι καινούριο. Απλώς είναι πολύ διαφορετικό όταν είναι η μόνη λύση. Επίσης ο Post Malone δεν είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να προσφέρει, από το σαλόνι του. Πριν καμμιά βδομάδα στρίμαρε ένα τεράστιο φιλανθρωπικό event στο οποίο συμμετείχαν πολλοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον πλανήτη. Ο Elton John, Lady Gaga, Billie Eilish και πολλοί άλλοι έκαναν live-from-home μίνι συναυλίες. Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με το Global Citizen οργάνωσαν το One World: Together At Home Global Special.

Εχθές λοιπόν ο Post Malone πήρε την κιθάρα του και έκανε live-streaming tribute στους Nirvana διάρκειας μιάμισης περίπου ώρας. Και ήταν απίστευτο. Μαζί του ήταν ο Travis Barker των Blink-182, ο μπασίστας Brian Lee και ο κιθαρίστας Nick Mack. Όποιοι το παρακολούθησαν ζωντανά είχαν την επιλογή να κάνουν μια δωρεά οποιουδήποτε ποσού, ό,τι μπορούσε ο καθένας.

Τα έσοδα, που προορίζονταν για το Διεθνή Οργανισμό Υγείας και την καταπολέμηση του ιού COVID-19, τελικά έφτασαν σχεδόν τα 3εκατ. δολλάρια.

Εάν το έχασες χθες το βράδυ, μπορείς να το δεις σήμερα ολόκληρο στο Youtube.

YouTube video

Άνοιξε μπύρα και πέρνα την τέλεια Κυριακή με Post Malone και Nirvana!

 

 

Item added to cart.
0 items - 0,00