Kαλέστε μας για ενημέρωση παραγγελιών Δευτέρα - Παρασκευή 3-6 μμ

Ο Childish Gambino με νέο άλμπουμ…Ή μήπως;

Ο Childish Gambino επέστρεψε με νέο surprise album αυτή τη φορά όμως ως Donald Glover. Ή μήπως;

Childish Gambino

Τέσσερα χρόνια έπειτα από το εξαιρετικό ‘Awaken, My Love!’ ο Childish Gambino επιστρέφει φαινομενικά με νέα μουσική. Εν μέσω πανδημίας, οι φαν ενθουσιάστηκαν με την προοπτική ενός νέου άλμπουμ που θα μας συνοδέψει όσο είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας.

Το 2018, ο Childish Gambino είχε ανακοινώσει την επιθυμία του να αποσύρει το γνωστό ψευδώνυμο του μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του. Στις 15 Μαρτίου φάνηκε να κάνει ακριβώς αυτό, κυκλοφορώντας μουσική κάτω από το πραγματικό του όνομα, Donald Glover.

YouTube video

Donald Glover Presents

Το νέο άλμπουμ που πιθανά περιέχει 12 tracks ανέβηκε χθες στην ιστοσελίδα του Childish Gambino, Donald Glover Presents. Περιέχει συνεργασίες με γνωστά ονόματα όπως Ariana Grande, SZA, 21 Savage. Στη σελίδα, που έκανε και retweet ο μάνατζερ του, Fam Rothstein, εμφανίζονταν 4 ασπρόμαυρα σκίτσα, πιθανά artwork για το άλμπουμ. Ενώ ανάμεσα στα κομμάτια βρισκόταν και το single του 2018 “Feels Like Summer”.

Άλλα κομμάτια από τη νέα συλλογή του Childish Gambino είναι το “Warlords”, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά στο περσινό Coachella, και το “Algorythm” από την περιοδεία του, This Is America. Τα τραγούδια αυτά έπαιζαν σε λούπα κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα. Ωστόσο χωρίς να δίνεται κάμμια άλλη πληροφορία για το άλμπουμ.

Ωστόσο σύντομα, μετά την ανακοίνωση, κάθε σημάδι του άλμπουμ είχε εξαφανιστεί και τα tweets είχαν διαγραφεί. Επρόκειτο για ανεπίσημο leak ή για λάθος;

Το 2018 ο Childish Gambino AKA Donald Glover είχε δημιουργήσει τεράστιο hype με το κομμάτι “This Is America” που έγινε viral. Κέρδισε δύο Grammy, Καλύτερου Τραγουδιού και Άλμπουμ. Η νίκη του ήταν εμβληματική. Ήταν το πρώτο rap κομμάτι στην ιστορία των Grammys που κατάφερε να αποσπάσει τα δύο πιο πολυπόθητα βραβεία.

YouTube video

Τώρα, με ολόκληρο τον πλανήτη να βρίσκεται σε κρίση εξαιτίας του ιού COVID-19 και με τεράστια αβεβαιότητα να μας περιβάλλει αναρωτιόμαστε πόσο αυτό θα επηρεάσει τη μουσική; Θα συνεχίσουν οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες να κυκλοφορούν μουσική με τον τρόπο που έκαναν μέχρι στιγμής;

Ο Childish Gambino φάνηκε να δίνει την απάντηση με την online κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, το οποίο όμως όσο ξαφνικά εμφανίστηκε, εξαφανίστηκε. Και το μυστήριο συνεχίζεται.

Item added to cart.
0 items - 0,00