καθαριστικά βινυλίου

Όλα τα τελευταία καθαριστικά βινυλίου για αστραφτερά βινύλια.

Με την έκρηξη της δημοτικότητας του βινυλίου και την αναβίωση του αναλογικού ήχου, όλο και περισσότεροι από μας επενδύουμε σε συλλογές με βινύλια και πικάπ. Λατρεύουμε να ακούμε μουσική όπως ακριβώς προοριζόταν. Λεπτομερής ήχος, vintage “ατέλειες” που το κάνουν όλο και πιο ξεχωριστό, υπέροχο artwork. Το άκουσμα των αγαπημένων σου κομματιών μετατρέπεται σε κάτι περισσότερο από το να ανοίγεις Spotify. Είναι μια μοναδική ιεροτελεστία. Ακόμα και η φροντίδα της συλλογής σου αποτελεί κι εκείνη μέρος αυτής της ιεροτελεστίας.

Αλλά πόσοι από εμάς ξέρουμε πως ακριβώς να φροντίζουμε τα βινύλια μας; Το καθάρισμα των βινυλίων είναι τόσο σημαντικό όσο και η σωστή φύλαξη κ.ο.κ. Ο λεπτομερής οδηγός μας για τον σωστό καθαρισμό των δίσκων θα σου μάθει ακριβώς πώς να το κάνεις, με μερικά έξυπνα τρικς που ίσως δεν ήξερες. Και με τα κατάλληλα καθαριστικά βινυλίου η διαδικασία θα γίνει εύκολη και γρήγορη.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα καλύτερα, καινούρια και εξειδικευμένα καθαριστικά βινυλίου για να ξεκινήσεις την ιεροτελεστία σου.

Υγρά καθαριστικά βινυλίου, βούρτσες για την αφαίρεση του στατικού ηλεκτρισμού, βουρτσάκια για τη βελόνα του πικάπ σου από τις καλύτερες εταιρίες μόνο για σένα.

STANTON

Καθαριστικά βινυλίου

Stanton VC-1

Το kit καθαρισμού βινυλίου VC-1 συνδυάζει το ειδικά διαμορφωμένο υγρό καθαρισμού, το οποίο αφαιρεί τη βρωμιά και τα υπολείμματα από τις αυλακώσεις, καθώς επίσης παρέχει anti-static ιδιότητα στο βινύλιο σας. Περιλαμβάνει την επαγγελματική βούρτσα με πλατιά βελούδινη επίστρωση στο κάτω μέρος.

 

Stanton CFB-1

Βούρτσα καθαρισμού δίσκων από ανθρακονήματα, ώστε να αποφεύγονται γρατζουνιές στο βινύλιο. Απομακρύνει τις δαχτυλιές, τη σκόνη και τα άχρηστα υπολείμματα.

 

 

 

ORTOFON

καθαριστικά βινυλίουOrtofon Record Brush

Δύο σειρές από carbon fiber σχεδιασμένες για να απομακρύνουν βρωμιά, σκόνη και υπολείμματα χωρίς να χαράσουν τα βινύλια σου. Από την κορυφαία κατασκευάστρια vinyl και DJ gear, Ortofon.

HiFi Maintenence set

Βουρτσάκι Κεφαλής με carbon ίνες  και ειδικό κατσαβιδάκι.

Stylus Brush

Βουρτσάκι βελόνας πικάπ Ortofon.

Stylus Brush Carbon Fibre

Εξειδικευμένο σκληρό βουρτσάκι από ανθρακονήμα.

 

CLEARAUDIO

καθαριστικά βινυλίουElixir of Sound- Diamond Cleaner

Το ελιξίριο του ήχου. Ειδικό υγρό καθαρισμού δίσκων βινυλίου με ενσωματωμένο βουρτσάκι από την Clearaudio.

 

Record Cleaner Brush

Βούρτσα carbon fiber με πάνω από 1 εκατομμύριο, αυτοκαθαριζόμενες, anti-static ίνες για ακριβή, καθαρό και πλούσιο ήχο στα βινύλια σου.

 

 

 

 

 

RELOOP

καθαριστικά βινυλίουProfessional DJ Cleaning Set Ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού για LP, CD και γραφίδες από τη Reloop. Περιλαμβάνει:

  • βουρτσάκι δίσκου
  • βουρτσάκι καθαρισμού για βελόνες
  • anti-static πανί καθαρισμού
  • υγρό καθαρισμού βινυλίου 20 ml
  • υγρό καθαρισμού βελόνας 20 ml

RELOOP Stylus cleaner Καθαριστικό βελόνας πικάπ με βουρτσάκι και υγρό. Απομακρύνει απαλά όλα τα κατάλοιπα και βελτιώνει την ποιότητα του ήχου.

Carbon fiber brush Βουρτσάκι με περισσότερες από 2.000.000 ίνες ανθρακονημάτων. Ιδανικό για την απομάκρυνση της σκόνης και του στατικού ηλεκτρισμού.

 

Cleaner MK-2  Υγρό καθαρισμού Reloop που απομακρύνει σκόνη, ρύπους και ηλεκτροστατικά φορτία. Περιλαμβάνει:
1 x anti static πανί καθαρισμού.
1 x υγρό καθαρισμού βινυλίων/CD 250 ml.

Οι καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως φέρνουν τα latest εξειδικευμένα καθαριστικά βινυλίου που θα σε βοηθήσουν να έχεις πεντακάθαρα βινύλια, πάντα με κρυστάλλινο, αναλογικό ήχο.

 

 

 

Elektra Vais

Author Elektra Vais

More posts by Elektra Vais

Leave a Reply